Müzekke Susamcıoğlu Anaokulu
Sadıkpaşa Mah. ağustoslu Sk. No19 Bayındır / İZMİR

VİZYON

Ülke kalkınmasının okul öncesinden başladığı gerçeğinden yola çıkarak, okul öncesinin geliştirilip, yaygınlaştırılmasını katkı sağlayan bir kurum olmak. Öğrencilerimizi değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler olarak yetiştirmek

MİSYON

Bu günün küçüğü yarının büyüğü olan çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda gelişimlerini her yönde desteklemek, onlara zengin uyaranlı bir çevre sunarak ,insanlara ve doğaya sevgiyle yaklaşabilen,paylaşımcı, çevresiyle ve kendisiyle barışık, bireysel zenginlikleriyle çağa yön veren kendi alanında lider bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz 2007-2008 , 2009-2010 2011-2012 eğitim- öğretim yıllarında “Beyaz Bayrak “ ödülüalmıştır. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında Beslenme Dostu Okullar Projesine katılmış ve Beslenme Dostu Okul Sertifikasını almaya hak kazanmıştır. 2021 ve 2022 yıllarında da gerekli tüm hijyen standartlarını sağlayarak Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim